Недела

 6:45 Музичко интермецо  
 7:15 Трансформери анимирана серија 
 7:35 Трансформери анимирана серија 
 7:55 Лалалупси Лов на богатство
 8:15 Лалалупси анимирана серија 
 8:35 Лалалупси анимирана серија 
 9:00 Вести  
 9:10 Убавите села Булачани
 9:30 5+ Фамилија Камп по астрономија
 10:00 5+ Фамилија Хуманитарна акција
 10:30 5+ Фамилија Драмско студио
 11:05 Музичко интермецо  
 11:25 Неделен магазин  
 13:00 Вести  
 13:20 Аграр агромагазин
 14:15 Македонски народни приказни    Лоша мисла цела болест
 14:45 Стисни плеј  музички магазин
 15:30 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 16:00 Дневник 1  
 16:20 Спорт  
 16:25 Метео  
 16:30 Лига на шампионите- Ракомет (м) студио
 16:55 Лига на шампионите (м) 1/4 финале: Кил - Вардар ракомет
 18:30 Лига на шампионите- Ракомет (м) студио
 18:50 Македонија од воздух Виница, Берово
 19:15 Супер крилја Фиеста фиеста
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Едноставно заводливо  
 20:40 Музичка индустрија  
 21:20 Принцот игран филм
 22:50 Дневник 3  
 23:05 Спорт  
 23:15 Метео  
 23:20 Првенство на Македонија: Супер лига кошарка
 0:50 Стисни плеј  музички магазин
 1:35 Македонија од воздух Виница, Берово
 1:57 Едноставно заводливо  
 2:18 Дневник 2  
 2:48 Спорт  
 2:55 Метео  
 2:58 По патот на песната  
 3:44 Музичко интермецо  
 4:19 Музичко интермецо  
 4:49 Аграр агромагазин
 5:44 Убавите села Булачани
 6:02 Супер крилја Фиеста фиеста
 6:14 Македонски народни приказни    Лоша мисла цела болест