Пешевски и Самак на средба со првите луѓе на „Ван Хол“ во Бунарџик

19.03.2014 10:32

Вицепремиерот за економски прашања, Владимир Пешевски и министерот за привлекување инвестиции, Веле Самак, денеска ќе разговараат со менаџерите во технолошко индустриската зона Скопје во Бунарџик.

Ќе имаат работна средба со првите луѓе на компанијата Ван Хол, за да слушнат кои се нивните планови и евентуални проблеми, со кои се соочуваат во работењето!

Вицепремиерот за економски прашања, Владимир Пешевски и министерот за привлекување инвестиции, Веле Самак, денеска ќе разговараат со менаџерите во технолошко индустриската зона Скопје во Бунарџик.

Ќе имаат работна средба со првите луѓе на компанијата Ван Хол, за да слушнат кои се нивните планови и евентуални проблеми, со кои се соочуваат во работењето!