Кампања во чест на облините

31.03.2014 12:53

Успехот на покрупните модели следеше по приказната за „плус сајз“ моделите на Робин Ловли. Сега во чест на нивните облини агенцијата „Models 1“ подготви рекламна кампања.
Кампањата настанала во луксузниот хотел „South Kensington“, а темата се педесеттите години од минатиот век. Тоа беа годините кога женските облини се славеа, а Мерилин Монро и Џејн Расел беа нивни најдобри промотерки.
Успехот на покрупните модели следеше по приказната за „плус сајз“ моделите на Робин Ловли. Сега во чест на нивните облини агенцијата „Models 1“ подготви рекламна кампања.
Кампањата настанала во луксузниот хотел „South Kensington“, а темата се педесеттите години од минатиот век. Тоа беа годините кога женските облини се славеа, а Мерилин Монро и Џејн Расел беа нивни најдобри промотерки.