Tонда фотелја од Каполинеа дизајн

19.09.2013 15:26

Каполинеа дизајн (Capolinea Design) осмисли и произведе Тонда, одржлива фотелја со високо модерен изглед.
 
- Тонда е направена од рециклирани целулозни цевки кои се искористени и исечени по желба на купувачот. Сите материјали кои се користат се еко-френдли, се наведува во официјалното соопштение на дизајнерската куќа.
 
Компанијата гарантира висока удобност и квалитет на изработка на оваа фотелја, со сјаен дизајн.
 

Каполинеа дизајн (Capolinea Design) осмисли и произведе Тонда, одржлива фотелја со високо модерен изглед.
 
- Тонда е направена од рециклирани целулозни цевки кои се искористени и исечени по желба на купувачот. Сите материјали кои се користат се еко-френдли, се наведува во официјалното соопштение на дизајнерската куќа.
 
Компанијата гарантира висока удобност и квалитет на изработка на оваа фотелја, со сјаен дизајн.