Информативни

ОД НАШ АГОЛ

Вторник, 20:15

Магазинот „Од наш агол“ веќе четврта година по ред ги анализира најактуелните прашања од областа на политиката, економијата и севкупните случувања во општеството.

По правило гости истакнати личности од сверата на политиката, ескперти од областа на економијата и воопшто јавни личности, а прилозите во емисијата секогаш темата ја гледаат низ призмата на граѓаните.

Автор и водител- Лилјана Ѓорѓиева. Новинар- соработник Јана Ѕалева.