3Д Печатарско шоу во Лондон 2013

29.11.2013 13:50

Во Лондон се одржа саем на печатачи  кои печатат во 3Д. Тридимензионалното печатење е начин на брза изработка на прототипи на физички предмети во просторот,  со што се скратува времето за изработка  и се зголемува квалитетот на моделот и прототипот.

 

Во Лондон се одржа саем на печатачи  кои печатат во 3Д. Тридимензионалното печатење е начин на брза изработка на прототипи на физички предмети во просторот,  со што се скратува времето за изработка  и се зголемува квалитетот на моделот и прототипот.