Тијана имала повеќе поени само од Грузија и Израел

11.05.2014 17:00

Македонската претставничка на Евровизија, Тијана Дапчевиќ се најде на 13-тата позиција од 15 учесници во втората полуфинална вечер. Македонија со 33 поени не се пласираше во финалето.
 
Македонската претставничка на Евровизија, Тијана Дапчевиќ се најде на 13-тата позиција од 15 учесници во втората полуфинална вечер. Македонија со 33 поени не се пласираше во финалето.