Кога човек има среќа, парите ќе му дојдат и лежејќи!

16.05.2014 11:24

Тројца цимери во Њујорк нашле 40 илјади долари во кревет што го купиле за само 20 долари од втора рака.  

Сепак, биле чесни, па го нашле сопственикот и ги вратиле парите.

Претходната сопственичка, постара жена, раскажала дека ги скрила во креветот пред повеќе години.

За чесниот гест, ги наградила со илјада долари.

 

Тројца цимери во Њујорк нашле 40 илјади долари во кревет што го купиле за само 20 долари од втора рака.  

Сепак, биле чесни, па го нашле сопственикот и ги вратиле парите.

Претходната сопственичка, постара жена, раскажала дека ги скрила во креветот пред повеќе години.

За чесниот гест, ги наградила со илјада долари.