Стил

Блог вести

 • Стил 23.04.2014 12:48

  Облечете фармерки и одбележете го светскиот ден

  Денот на фармерките се одбележува од 1998 година, кога Врховниот Суд во Италија го отфрла случајот на силување со објаснување дека жртвата носела многу тесни фармерки.
 • Стил 17.04.2014 11:51

  Неколку начини како љубезно да кажете „Не“

  Да ги задоволите другите, само за да избегнете караница, може да резултира со неправедно претрупување со работа, губење пари и општо искористување, а тајната е во добрата комуникација.
   
 • Стил 15.04.2014 11:42

  Облека што предизвикува болести

  Некои парчиња облека  може да предизвикаат сериозни болки и инфекции. Освен можноста за инфекција на ушите, големите  обетки можат да ја истегнат ушната ресичка поради тежината.

 • Стил 14.04.2014 10:57

  И понеделникот заслужува да биде сакан

  Добар совет навистина вреди.
   
  Не го сакате почетокот на работната недела? Кога некој ќе ви го спомене понеделникот паѓате во депресија? Еве неколку совети барем малку да го разубавите тој мрачен ден.
   
  Наспијте се доволно
   
 • Стил 10.04.2014 13:50

  Круна од боцки

  Euphorbia milii (Еуфорбија мили) кој е познат и како Crown-of-thorns или Christ Plant, а кај како Исусов трн, е џбунест сукулент кој потекнува од Мадагаскар.
 • Стил 10.04.2014 12:45
 • Стил 10.04.2014 11:45

  Македонките меѓу најпривлечните жени во светот

  Истражувањето кое го спроведе интернет страницата targetmap.com, покажа дека жените од Македонија се меѓу најпривлечните во светот.
 • Стил 04.04.2014 11:52

  Градина од соништата - Вистерија

  Татковината на ова раскошно дрво познато и по иметo Глиценија се Јапонија и Кина.

 • Стил 01.04.2014 10:49

  Разубавете го дворот со пролетна градина

  Времето станува потопло, а денот подолг. Веќе не ви се седи внатре, а и во градината има доволно работа. Треба да ги подготвите растенијата за пролетта. Може да комбинирате бизнис со задоволство и да се спротиставате на пролетниот замор. 
   
 • Стил 31.03.2014 12:53

  Кампања во чест на облините

  Успехот на покрупните модели следеше по приказната за „плус сајз“ моделите на Робин Ловли. Сега во чест на нивните облини агенцијата „Models 1“ подготви рекламна кампања.

Pages