Документарна серија

ГОТВИ, ЈАДИ, ПОВТОРИ

Шармантната Најџела повторно нè носи во својот необичен кулинарски свет. Во најновиот серијал „Готви, јади, повтори“, Најџела ќе ги подели со нас своите ритуали во кујната преку вкусните јадења за кои ги користи омилените состојки. Најџела ќе ни открие каде ја пронаоѓа инспирацијата за приготвување на јадењата: од старите кувари до социјалните мрежи.