Документарна серија

ХЕДОНИЗАМ СО ФИЧО

Сабота, 18:30

Ново кулинарско шоу на Mакедонската телевизија. Секоја сабота патуваме во неодоливиот свет на вкусовите, микс од мириси, традиција и култура... Ве носиме на незаборавни патувања со Фичо и пријателите на превкусната македонска храна.