Документарна серија

НОВИ ДЕЧКИ ВО ДИВИНАТА

Во секоја епизода од документарната серија НОВИ ДЕЧКИ ВО ДИВИНАТА, се запознаваме со ново младенче од различен животински вид и ги покажуваме неверојатен карактер и тешките предизвици со кои се соочува растејќи во дивината во богатото и единствено живеалиште, карактеристично на неговиот вид. Секое младенче има посебна и исклучителна приказна која ги истакнува индивидуалните карактеристики на животното.