Играна серија

ШТРУМФОВИ

Понеделник- Петок, 10:50

Од понеделник на Македонската телевизија гледајте ја анимираната серија „Штрумфови“ што ги освои гледачите ширум светот. Вашите омилени сини јунаци ќе можете да ги гледате во два термина и тоа 10:30 часот и 19:00 часот.