Документарна серија

УПС, ГО СМЕНИВ СВЕТОТ

Колку што е фасцинантно толку и забавно, серијата „Упс, го сменив светот“ е хумористичен поглед на некои случајни пронајдоци кои го сменија светот - од заштитно стакло до селотејп, од пеницилин до ботокс, од клима уред до самолепливи ливчиња – нешто што било чисто невнимание или целосна катастрофа, на крај имало големо влијание врз нас и нашето живеење.