ТВ Програма

• 6:45    Македонија наутро

• 9:45    7 минути здравје

• 9:55    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:25  Знаете ли

• 10:30  Ѕвон

• 11:15  Лалалупси

• 11:40  Куки рецепти

• 11:45  Во светот на Елмо

• 11:50  5+ Фамилија

• 12:30  Македонија од воздух

• 13:00  Вести

• 13:25  Плеј топ 10

• 14:05  Едноставно заводливо

• 14:35  Семињата од минатото - надеж за иднината

• 15:00  Вести

• 15:25  Турлитава

• 16:00  Експедиција со Стив Бакшал

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Технолошки центар

• 18:10  Научен спектар

• 18:40  Знаете ли

• 18:45  Лалалупси

• 19:10  7 минути здравје

• 19:20  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Приказна

• 21:00  Преполна куќа

• 21:30  Девојките Гилмор

• 22:15  Првите дами

• 23:00  Дневник 3

• 23:15  Спорт

• 23:25  Метео

• 23:30  25. час

• 1:37    Едноставно заводливо

• 2:04    Дневник 2

• 2:34    Спорт

• 2:41    Метео

• 2:44    Македонија наутро

• 5:44    Музичко интермецо

• 6:14    Македонски народни приказни  

 

• 6:45    Македонија наутро

• 9:45    7 минути здравје

• 9:55    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Знаете ли

• 10:25  Ѕвон

• 11:15  Лалалупси

• 11:40  Куки рецепти

• 11:45  Во светот на Елмо

• 11:50  5+ Фамилија

• 12:25  Мостовите на Вардар

• 13:00  Вести

• 13:25  Светот на тишината

• 13:55  Витраж

• 14:30  Турлитава

• 15:00  Вести

• 15:25  Приказна

• 16:15  Џентлмен магазин

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Жилет

• 18:35  30 - минутните оброци на Џејми

• 19:00  Знаете ли

• 19:05  Во светот на Елмо

• 19:10  7 минути здравје

• 19:20  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Преполна куќа

• 20:45  70 години  Фросина

• 21:45  Девојките Гилмор

• 22:25  Империите на Њујорк

• 23:10  Дневник 3

• 23:25  Спорт

• 23:35  Метео

• 23:40  Двојна игра

• 1:05    Жилет

• 1:52    Дневник 2

• 2:22    Спорт

• 2:29    Метео

• 2:32    Македонија наутро

• 5:32    Музичко интермецо

• 5:47    Турлитава

• 6:13    Македонски народни приказни    

 

• 6:45    Македонија наутро

• 9:45    7 минути здравје

• 9:55    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Знаете ли

• 10:25  Ѕвон

• 11:05  Куки рецепти

• 11:15  Во светот на Елмо

• 11:20  Дајте музика

• 11:50  5+ Фамилија

• 12:25  Мостовите на Вардар

• 13:00  Вести

• 13:25  Аграр

• 14:25  Турлитава

• 15:00  Вести

• 15:25  Третa доба

• 16:15  Музиката мојот живот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Едноставно заводливо

• 18:15  Праисториски парк

• 19:10  Знаете ли

• 19:15  7 минути здравје

• 19:25  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Агенда 35

• 20:45  Џентлмен магазин

• 21:30  Преполна куќа

• 21:55  Девојките Гилмор

• 22:40  Дневник 3

• 22:55  Спорт

• 23:05  Метео

• 23:10  Скршен човек

• 1:00    Едноставно заводливо

• 1:28    Дневник 2

• 1:58    Спорт

• 2:05    Метео

• 2:08    Македонија наутро

• 5:08    Музичко интермецо

• 5:28    Аграр

• 6:23    Македонски народни приказни    

 

 • 6:45   Македонија наутро

• 9:45    7 минути здравје

• 9:55    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Знаете ли

• 10:25  Ѕвон

• 11:10  Куки рецепти

• 11:15  Во светот на Елмо

• 11:20  Дајте музика

• 11:45  5+ Фамилија

• 12:20  Мостовите на Вардар

• 13:00  Вести

• 13:25  Агенда 35

• 14:05  Џентлмен магазин

• 15:00  Вести

• 15:25  Неделен магазин

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Италијанска кујна  со Силвија Колока

• 18:10  Во кадар

• 19:00  Знаете ли

• 19:05  Во светот на Елмо

• 19:10  7 минути здравје

• 19:20  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Преполна куќа

• 20:40  Девојките Гилмор

• 21:20  Девојките Гилмор

• 22:05  Првите дами

• 22:50  Дневник 3

• 23:05  Спорт

• 23:15  Метео

• 23:20  Можеби љубовна приказна

• 1:00    Во кадар

• 1:40    Џентлмен магазин

• 2:20    Дневник 2

• 2:50    Спорт

• 2:57    Метео

• 3:00    Македонија наутро

• 6:00    Музичко интермецо

• 6:20    Македонски народни приказни  

 

• 6:45    Македонија наутро

• 9:45    7 минути здравје

• 9:55    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Знаете ли

• 10:25  Ѕвон

• 11:10  Светот на Биби

• 11:25  Дајте музика

• 11:50  5+ Фамилија

• 12:20  Мостовите на Вардар

• 13:00  Вести

• 13:20  Музиката мојот живот

• 14:00  Праисториски парк

• 14:55  Вести

• 15:20  Турлитава

• 15:55  Фолк џубокс

• 16:55  Дневник 1

• 17:25  Спорт

• 17:35  Метео

• 17:40  Витраж

• 18:25  Експедиција со Стив Бакшал

• 19:15  Знаете ли

• 19:20  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Стисни плеј

• 21:05  Девојките Гилмор

• 21:50  Девојките Гилмор

• 22:35  Дневник 3

• 22:50  Спорт

• 23:00  Метео

• 23:05  Доказ за живот

• 1:15    Дневник 2

• 1:45    Спорт

• 1:52    Метео

• 1:55    Македонија наутро

• 4:55    Музичко интермецо

• 5:20    Фолк џубокс

• 6:20    Македонски народни приказни    

 

• 6:45    Музичко интермецо

• 7:15    Си било еднаш 

• 7:25    Лалалупси

• 7:50    Македонски народни приказни  

• 8:25    Неделен магазин

• 10:00  Вести

• 10:20  7 минути здравје

• 10:30  7 минути здравје

• 10:35  Дајте музика

• 11:05  Технолошки центар

• 11:30  Научен спектар

• 12:00  Бумеранг

• 12:25  Петтиот ангел

• 12:50  За Македонскиот јазик

• 13:00  Вести

• 13:20  Третa доба

• 14:05  Витраж

• 14:30  Музиката мојот живот

• 15:05  Турлитава

• 15:30  Приказна

• 16:15  Плеј топ 10

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  30 - минутните оброци на Џејми

• 18:15  Знаете ли

• 18:20  7 минути здравје

• 18:30  Жилет

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Патникот 57

• 21:40  Империите на Њујорк

• 22:30  Дневник 3

• 22:45  Спорт

• 22:55  Метео

• 23:00  Прострелни рани

• 0:40    Стисни плеј

• 1:27    Дневник 2

• 1:57    Спорт

• 2:04    Метео

• 2:07    Неделен магазин

• 3:42    Музичко интермецо

• 4:07    Витраж

• 4:37    Петтиот ангел

• 5:07    Турлитава

• 5:32    Третa доба

• 6:17    Македонски народни приказни    

 

• 6:45    Музичко интермецо

• 7:05    Си било еднаш 

• 7:15    Лалалупси

• 7:40    Знаете ли

• 7:45    Знаете ли

• 7:50    Знаете ли

• 7:55    Знаете ли

• 8:00    Знаете ли

• 8:05    7 минути здравје

• 8:15    7 минути здравје

• 8:20    Дајте музика

• 8:45    Дајте музика

• 9:10    Приказни од Ориентот

• 10:00  Вести

• 10:20  Неделен магазин

• 11:55  Фолк џубокс

• 13:00  Вести

• 13:20  Аграр

• 14:20  Турлитава

• 14:50  Концерт

• 16:25  Едноставно заводливо

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Италијанска кујна  со Силвија Колока

• 18:15  Документарен филм

• 19:05  Знаете ли

• 19:10  7 минути здравје

• 19:20  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Европски приказни

• 21:10  Во кадар

• 21:55  Џентлмен магазин

• 22:45  Дневник 3

• 23:00  Спорт

• 23:10  Метео

• 23:15  МТВ анплагд

• 0:00    Во кадар

• 0:40    Неделен магазин

• 2:10    Дневник 2

• 2:40    Спорт

• 2:47    Метео

• 2:50    Музичко интермецо

• 3:20    Едноставно заводливо

• 3:48    Документарен филм

• 4:33    Фолк џубокс

• 5:23    Аграр

• 6:18    Македонски народни приказни