Јелена Розга со концерт во февруари во „Борис Трајковски“

17.01.2024 11:31

По неколкуте спектакуларни концерти во регионот, во Скопје гостува една од најпопуларните ѕвезди на нашите простори, Јелена Розга...

Во рамки на турнејата „Минут срца мог“ на 10-ти февруари ќе настапи пред скопската публика во СЦ „Борис Трајковски“. Во „Македонија наутро“ Ване Маркоски разговараше со Јелена Розга.