Полагање на стручен испит за физичко обезбедување

09.02.2024 14:42

Комората на РСМ за приватно обезбедување организира:

­Полагање на стручен испит за ФИЗИЧКО обезбедување, кое ќе се одржи на: 15.02.2024 год. со почеток во 16.00 ч.