АРЕНА БОРИС ТРАЈКОВСКИ

Спектакл со повеќе од 40 музичари на сцена во Скопје

19.03.2024 14:54

Како што најавува Авалон Продукција, проектот ќе биде спектакуларен и забавен, a со тоа и најпосетен, особено ако се земе предвид дека најголемата армија на обожаватели во светот е токму онаа на обожавателите на музичкиот феномен ABBA!...

Оваа пролет во Скопје ќе има многу различни концерти и настани. Големиот ABBA SYMPHONIC спектакл со повеќе од 40 музичари на сцена во Скопје

Како што најавува Авалон Продукција, проектот ќе биде спектакуларен и забавен, a со тоа и најпосетен, особено ако се земе предвид дека најголемата армија на обожаватели во светот е токму онаа на обожавателите на музичкиот феномен ABBA!

Проектот кој распродава концертни сали, каде и да настапува низ Европа, премиерно доаѓа во Скопје да ги донесе сите хитови на ABBA, како „Mamma Mia“, „Dancing Queen“, „Money, Money, Money“, „Waterloo“, „Voulez – Vous“ во придружба на симфониски оркестар, извонреден бенд и светска продукција.