Македонска Филхармонија

Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ после долго време заедно во Скопје

08.04.2024 12:43

Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ после подолго време, во живо во Скопје, на 1-ви јуни во Македонска филхармонија, со почеток од 20:30 часот. ќе го свират „Трета Мајка“ и „Крушево“...

Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ после подолго време, во живо во Скопје, на 1-ви јуни во Македонска филхармонија, со почеток од 20:30 часот. ќе го свират „Трета Мајка“ и „Крушево“.

Тоа ќе биде впрочем и нивен прв настап во Македонска филхармонија, додека во Скопје одамна немаат свирено заедно.

Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од утре вторник, 9-ти април во 9 часот наутро онлајн на ticketx и во продажната мрежа на ticket.