Хенри Кавил ќе стане татко

16.04.2024 11:19

И јас и Натали сме многу, многу возбудени за тоа, изјави 40- годишниот Кавил.

Еден од најпосакуваните ергени во Холивуд, Хенри Кавил откри дека го чека своето прво дете со неговата девојка Натали Вискузо. Глумецот ја потврди среќната вест за „Аксес Холивуд“ на премиерата на својот нов филм „Министерството за неџентлменско војување“.

И јас и Натали сме многу, многу возбудени за тоа, изјави 40- годишниот Кавил.

Кавил и Вискузо се во врска речиси три години.