Сцена

„Его“ – нова песна и спот на Тамара Тодевска и Young Dadi

17.04.2024 13:35

Станува збор за динамична поп мелодија, која е надополнета со интересен спот во кој доминираат двајцата аристи...

„Его“ е новиот музички проект на Тамара Тодевска и младиот артист Young Dadi. Музиката и аранжманот се на Роберт Билбилов, текстот е напишан од Дади, а спотот е во продукција на Тakat studios.

Станува збор за динамична поп мелодија, која е надополнета со интересен спот во кој доминираат двајцата аристи. Спотот е во режија на Генц Халими.