Дебата Избори 2024

Претседателска дебата на МТВ во 20.00 часот

21.04.2024 19:30

Првото и единствено предизборно соочување на сите седуммина кандидати за претседател на државата, вечерва во 20 часот на МРТ...

Штетни политички наративи, меѓусебни обвинувања и оцрнување на противниците. Ова е дел од предизборната кампања, особено на претседателските избори. Кампањата ќе трае уште еден ден, а Македонската телевизија успеа да ги собере сите седуммина кандидати на предизборно соочување, заради нивните планирани обврски, дебатата ја снимивме. Дебатата може да ја следите на следниот линк: