Мала Станица

„Рефлексии“ – мултимедијална изложба во рамките на Танц Фест 2024

26.04.2024 11:03

Денес, со почеток во 20:00 часот во Национална Галерија На Македонија – Мала Станица, ќе биде отворена мултимедијалната изложба „Рефлексии“...

Денес, со почеток во 20:00 часот во Национална Галерија На Македонија – Мала Станица, ќе биде отворена мултимедијалната изложба „Рефлексии“.

На изложбата ќе може да видите дел од 20-годишната историја на фестивалот, фотографии од селектирани дела на Благој Мицевски и изложбата на фотографии на реномираната уметница Карла Шу од Холандија.

Вечерта ќе бидат прославени 20 години Танц Фест со DJ Goce.

Изложбата ќе биде отворена до 2 мај 2024 година.