Јелена Јованова нова Бонд девојка?!

02.10.2014 12:20

Македонската актерка Јелена Јованова би можела да добие улога во новиот филм за Џејмс Бонд.
 
Јелена (29) играше во филмот Земја на крв и мед, на Анџелина Џоли и сега би можела да има поголем успех во кариерата бидејќи влезе во вториот круг кастинг за филмот за агентот 007 кој сега има наслов Бонд24.
 
Дојдоа до мене преку кастинг менаџерка од Сараево, вели Јованова. Додава дека не одела на аудиции туку е избрана врз основа на видео-снимки.
Македонската актерка Јелена Јованова би можела да добие улога во новиот филм за Џејмс Бонд.
 
Јелена (29) играше во филмот Земја на крв и мед, на Анџелина Џоли и сега би можела да има поголем успех во кариерата бидејќи влезе во вториот круг кастинг за филмот за агентот 007 кој сега има наслов Бонд24.
 
Дојдоа до мене преку кастинг менаџерка од Сараево, вели Јованова. Додава дека не одела на аудиции туку е избрана врз основа на видео-снимки.