Во сон почина актерката Сара Дениел Медисон

08.10.2014 15:40

На 41 година од животот во сон починала актерката Сара Голдберг, најпозната под името Сара Дениел Медисон.

Публиката најмногу ја познава од серијата „На седмо небо“, но играше и во “Trening day“ со Дензел Вашингтон "Judging Amy", "CSI", како и во третото продолжение на филмот “Jurassic park“.

Нејзината мајка потврди дека Сара починала.

„Рече дека ќе оди на спиење, без да се пожали на некој здравствен проблем, но повеќе не се разбуди“, рекла нејзината мајка.

На 41 година од животот во сон починала актерката Сара Голдберг, најпозната под името Сара Дениел Медисон.

Публиката најмногу ја познава од серијата „На седмо небо“, но играше и во “Trening day“ со Дензел Вашингтон "Judging Amy", "CSI", како и во третото продолжение на филмот “Jurassic park“.

Нејзината мајка потврди дека Сара починала.

„Рече дека ќе оди на спиење, без да се пожали на некој здравствен проблем, но повеќе не се разбуди“, рекла нејзината мајка.