Нема крај за Симпсонови, рејтингот е добар

03.11.2014 19:16

Продуцентот на популарната серија Симпсониви Ал Џин изјави дека крајот на серијата не е ниту на повидок и порача да престанат предвидувањата уште колку долго ќе трае, пренесува Дигитал Спај.

„Рејтингот на серијата е многу добар“, нагласи Џин, додавајќи дека очекува таа да се прикажува и следните две, четири или повеќе години.

И јас престанав да предвидувам, бидејќи серијата се прикажува подолго од очекувањата, изјави тој.

Според Џин може да се случи да направат и друг филм за познатото анимирано семејство, но дека за тоа се уште не постојат конкретни планови.

Продуцентот на популарната серија Симпсониви Ал Џин изјави дека крајот на серијата не е ниту на повидок и порача да престанат предвидувањата уште колку долго ќе трае, пренесува Дигитал Спај.

„Рејтингот на серијата е многу добар“, нагласи Џин, додавајќи дека очекува таа да се прикажува и следните две, четири или повеќе години.

И јас престанав да предвидувам, бидејќи серијата се прикажува подолго од очекувањата, изјави тој.

Според Џин може да се случи да направат и друг филм за познатото анимирано семејство, но дека за тоа се уште не постојат конкретни планови.

„Никој не сака лош филм“, изјави тој, додавајќи дека идеи имата, но дека се уште не е ништо прецизирано.

Серијата Симпсонови за првпат е прикажана на Фокс во 1980 година, а моментално во САД се прикажува 26-тата сезона.