Балканските ѕвезди со хонорар над 100 илјади евра за „најлудата“ ноќ

02.01.2014 01:20

Горан Бреговиќ за пречекот на 2014 земал најголем хонорар – дури 150 000 евра, а веднаш зад него, според големината на хонорарот за највеселата ноќ, се најде Дино Мерлин со хонорар од 100 000 евра.

 

Горан Бреговиќ за пречекот на 2014 земал најголем хонорар – дури 150 000 евра, а веднаш зад него, според големината на хонорарот за највеселата ноќ, се најде Дино Мерлин со хонорар од 100 000 евра.

 

Северина за својот настап со колегата Петар Грашо во Бечиќи добила 50 000 евра, што ја прави една од најдобро платени забавувачки од Хрватска. Ист хонорар земала и Лепа Брена за својот настап на Будванската ривиера, пишува Аваз.

Северина и Тони Цетински  заработија ( 45 000 евра), Џибони (40 000 евра), Прљаво казалиште (30 000 евра), Нина Бадриќ (25 000 евра), Горан Баре (15 000 евра) и Колонија (12 000 евра).