Гвинет Палтроу и Крис Мартин сега и на хартија се разведоа

27.05.2016 11:23

Како што јави Е! вести, тие двајца се одрекоа од „брачnата помош“ односно алиментација.

Вчера разводот на актерката Гвинет Палтроу и музичарот Крис Мартин стана и официјален.

Како што јави Е! вести, тие двајца се одрекоа од „брачnата помош“ односно алиментација.

Двојката поднеса барање за развод во 2014 година со трогателно јавно писмо, не сакајќи разводот да се вика развод, туку разделба. Тие бea во брак 12 години.