Лондонскиот градоначалник ги покани незадоволните Американци да се преселат во Британија

17.11.2016 11:20

Причина за ова е зголемениот број луѓе кои на интернет барале информација за миграција...

Градоначалникот на Лондон Садик Хан ги повика Американците кои се незадоволни од победата на Доналд Трамп да се преселат во британскиот главен град.

Причина за ова е зголемениот број луѓе кои на интернет барале информација за миграција, особено за Канада, каде што беше блокиран и вебсајтот на миграциската служба.