Нов МЦТ часовник

31.03.2017 10:59

Станува збор за часовник, што е базиран на скај-фај куќиште и има пречник од 43 милиметри во кој е додаден дигитален индикатор под бројчаникот.

Швајцарскиот луксузен бренд за часовници МЦТ ќе го лансира на пазарот новиот врвен „МЦТ Додекал Уан Д110“.

Станува збор за часовник, што е базиран на скај-фај куќиште и има пречник од 43 милиметри во кој е додаден дигитален индикатор под бројчаникот. Покрај тоа, овој модел е совршен механички часовни.

Титаниумската верзија од овој часовник ќе биде по цена од 51.373 евра, додека комбинацијата од титаниум и розе злато ќе чини 56.978 евра.