Стил

Обојте го плакарот

31.03.2022 15:26

Новина е бојата помеѓу сина и виолетова, може да се носи со тексас, крем, розева и други бои.

Обојте го плакарот со нови бои на облеката, кои се актуелни. Пред сѐ, одберете крем боја, која всушност никогаш не ни излегува од мода, дава елеганција и софистицираност и лесно се комбинира со други бои.

Новина е бојата помеѓу сина и виолетова, може да се носи со тексас, крем, розева и други бои.

Црвено- портаколовата е впечатлива, но и придонесува за добро расположение. Најсигурен избор е да ја носите само неа, на пример фустан во оваа боја.

Маслинесто зелената е исто така присутна, најчесто за здолништа и панталони. И оваа боја дава можности за многу комбинации со други бои, но најубаво оди со бела, крем и црна.

Присутни се и нежни нијанси, како розева и сина, а исто така кафена и жолта.

 

Аида Николовска