Започна снимањето на „Војна на Ѕвездите: Епизода 7“

07.04.2014 15:08

Снимањето на новиот серијал „Војна на Ѕвездите: Епизода 7“ започна деновиве, иако не е комплетирана актерската екипа.
Како што е соопштено од страна на компанијата Total film, главниот извршен продуцент Алан Хорн потврди дека повеќето од ангажманите се завршени, но останува уште нешто да се доработи.
 
Премиерата на новите епизоди на "Војна на ѕвездите" е закажана за 18 декември 2015 година.
Снимањето на новиот серијал „Војна на Ѕвездите: Епизода 7“ започна деновиве, иако не е комплетирана актерската екипа.
Како што е соопштено од страна на компанијата Total film, главниот извршен продуцент Алан Хорн потврди дека повеќето од ангажманите се завршени, но останува уште нешто да се доработи.
 
Премиерата на новите епизоди на "Војна на ѕвездите" е закажана за 18 декември 2015 година.