Мила Кунис го покажа стомачето

24.04.2014 11:16

Славната двојка за која моментално во Холивуд најмногу се зборува се Мила Кунис и Ештон Качер.
Двојката го чека своето прво дете, а веројатно се работи за девојче. Иако се обидоа да ја сокријат бременоста, актерката сега веќе не може да го скрие пораснатиот стомак.
Мила неодамна се појави на доделувањето на MTV Movie каде беше наградена за најдобра негативна улога која ја играше во филмот „Oz The Great And Powerful“.
 
Таа и Ештон планираат да се венчаат и воопшто не се грижат за коментарите и за папараците кои ги следат во чекор.
Славната двојка за која моментално во Холивуд најмногу се зборува се Мила Кунис и Ештон Качер.
Двојката го чека своето прво дете, а веројатно се работи за девојче. Иако се обидоа да ја сокријат бременоста, актерката сега веќе не може да го скрие пораснатиот стомак.
Мила неодамна се појави на доделувањето на MTV Movie каде беше наградена за најдобра негативна улога која ја играше во филмот „Oz The Great And Powerful“.
 
Таа и Ештон планираат да се венчаат и воопшто не се грижат за коментарите и за папараците кои ги следат во чекор.