Eвровизија: Тијана ќе настапува единаесетта

02.05.2014 16:07

6, 8 и 10-ти мај се деновите на одржување на спектакуларното шоу Eвровизија. Нашата претставничка Тијана, ќе настапува на втората полуфинална вечер под реден број 11. Големото финале е закажано за 10 мај. Од копенхаген известува Каролина Петковска.

 

6, 8 и 10-ти мај се деновите на одржување на спектакуларното шоу Eвровизија. Нашата претставничка Тијана, ќе настапува на втората полуфинална вечер под реден број 11. Големото финале е закажано за 10 мај. Од копенхаген известува Каролина Петковска.