Трка

Стефановски со победа во Португалија

21.05.2023 22:48

Уште еден врвен резултат во кариерата на македонскиот возач Игор Стефановски кој оствари победа во Португалија во рамките од ФИА Европскиот шампионат на ридски патеки...

Уште еден врвен резултат во кариерата на македонскиот возач Игор Стефановски кој оствари победа во Португалија во рамките од ФИА Европскиот шампионат на ридски патеки.

Тој со својот Hyundai i30 TCR постави време од 2:12.780 и за две секунди беше побрз од најблискиот конкурент за првото место.